Zullen we ruilen?
Door: Mattie
Blijf op de hoogte en volg Mattie
13 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam
Ik werd vanochtend om half 7 wakker van de harde regen. Het klonk zo heftig dat ik maar even stiekem om het hoekje van mijn deur heb gekeken. Tsjonge! Het regende pijpenstelen en de bomen stonden zowat scheef van de wind! We hebben te maken met de staart van de orkaan in Florida. Vandaar dit weer... :(
Nu over mijn belevenissen!
Woensdagavond was het niet heel druk met de BBQ. Om een uur of 9 kwam de Nederlandse delegatie langs en we hebben nog met een paar drankjes op het beach bar terras gezeten. Was weer gezellig!
Donderdagochtend heb ik een opdracht voor school afgemaakt. Nog drie te gaan... Het was niet druk met werken, dus heb ondertussen even mijn was gewassen.
Vrijdagochtend heb ik niet veel soeps gedaan. Kamer opgeruimd, even in Upper Town geweest. 's Avonds was het weer niet druk op de receptie en in het restaurant. Om 11 uur ben ik naar de Smoke gelopen, waar alle anderen al waren. We hebben zowat de hele avond op de dansvloer gestaan en ik heb mijn 'Electric Move'-danskunsten even laten zien :D Dat is een dansje op het liedje 'The Electric Move'. Dus ik stond tussen allemaal lokalen op de dansvloer. Een paar weken geleden heb ik dat van Ozzy geleerd. Ozzy is een man die werkt in de haven en speelt in de band van Lisa (duikinstructrice). Het was die avond weer een zeer geslaagde avond! (neem volgende keer mijn fototoestel eens even mee)
Zaterdagochtend was het een strak plan om even uit te slapen! 's Middags en 's avonds was het druk! Toen we klaar waren ben ik met Fabian, Tom en Evert nog even naar Chucky geweest. Daar waren Fieta, Ronald en Warry ook, dus de Nederlanders waren weer van de partij!
Zondagochtend ben ik naar de kerk geweest. Daarna heb ik even bij het zwembad gelegen en later nog op het strand bij Dive Statia. Het was niet druk in het restaurant die dag. Na mijn werk heb ik een WK poule ingevuld. Ja, ik en voetbal :) Ik geloof dat ik op dit moment ook nog op een gedeelde 2e plek sta!
Maandagochtend heb ik weer wat drank en gewoon drinken besteld en ben ik met de tweede opdracht van school bezig geweest. Het restaurant zat 's avonds weer helemaal vol!
Vandaag is Lisa jarig en nodigde mij gister uit om op haar ontbijtfeestje te komen. Dus om 20 over 7 ben ik naar Intermezzo gelopen en daar met nog wat dames ontbijt gehad. Daarna heeft een vriendin van haar mij afgezet bij het hotel. Vanaf toen heb ik eigenlijk niet veel soeps gedaan. Het regende en regende maar, dus ik kon ook niet even lekker op het strand liggen. Om half 12 zou ik een duik nemen, maar aangezien het om half 11 ook nog eens begon te onweren, heb ik dat niet meer gedaan. Toen ben ik in slaap gevallen en heb ik een uurtje gedut. Net voor de soap werd ik wakker (ONM). Daarna ben ik uit verveling met school bezig gegaan! Bijna te triest voor woorden om op mijn vrije dag met school bezig te gaan! Maar goed. Beter iets, dan niets. Toen ik later zat te lunchen kwam Glenn langs wandelen en vertelde dat hij het internet had gemaakt.
Dus vandaar een nieuw verhaal voor jullie!
:D tot horens :D
13 Juni 2006 - 21:03
Jappie En Bintje:
Afgelopen zondag hebben we Lize van Schiphol gehaald, van haar stage in Guatumala. Ze was blij ons allen weer te zien. Morgen krijgt annemarije haar uitslag van het examen. Nou ik ziet er niet over in, maar je weet het nooit 100% zeker. maar ik laat het je weten hoor! Over 4 weken gaat annemarije naar Honduras voor een 3 weeks durende cultuur orientatie. En wanneer zij terug komt, gaan wij naar Jamaica. Op dezelfde dag, 4 augustus. Vind Mem niet zo leuk haha...Nou meid, aftellen maar....
xxx
jappie en bintje -
13 Juni 2006 - 21:14
Hey matsje!
Je mag niet klagen hoor en gun ons ook es ff wat mooi weer, haha, ik schat zo in dat we vanaf morgen weer geruild hebben!! weg met de hittegolf...
Alles gaat dus nog steeds goed daar? mooi zo! wanner kwma je nou precies thuis, 5 juli toch? kijk je er naar uit, of juist niet? wel gek om dan in eens weer thuis te zijn denk ik! Hier is alles goed verder, ik heb nog twee weken school en dan is het voor mij al weer vakantie! dus nog ff twee weken hard er tegen aan en dan lekker 2 maanden relaxen! haha. tot snel!
Liefs Hester -
15 Juni 2006 - 12:41
Brigitte:
Hallo Mattie,
Heb net wat van je foto's besteld. Wat een mooie engelvis. Geniet nog lekker!
Bob en Brigitte -
15 Juni 2006 - 21:26
Yvette:
ik weet niet waar je die hittegolf vandaan haalt, maar hier in amsterdam regent het al 2 dagen! gelukkig lijkt het dit weekend wat beter te worden.. nog een weekje, daarna begint mijn vakantie! best jammer dat de stage al voorbij is, vond het erg leuk! wanneer kom je weer naar nederland? hoop dat je de laatste paar weken een leuke tijd hebt met wat beter weer! liefs -
16 Juni 2006 - 18:29
Hester:
ehh ja yvette ik zei dat twee dagen geleden, daar komt het denk ik van... -
16 Juni 2006 - 18:30
ow 3 dagen zelfs :p -
17 Juni 2006 - 15:58
Senner:
Hey mat,
Nou ik wil wel weer metje ruilen hoor van weer. Thoeft niet zo heet, was veeeeeeeels te heet. We zouden vandaag naar de opendag van de vliegbasis, maar het was zooo druk op de weg, zijn we ook niet geweest.Morgen,vaderdag, de bekende bezoekjes afleggen...Tis wel gezellig als je een hollands groepje daaro hebt. Zijn er geen Friezen?? Nou geniet er nog maar een paar weekjes van.
Liefs -
18 Juni 2006 - 15:35
Mettie Vellenga:
hoi mattie hier een teken van leven uit kollumerzwaag.ik heb de foto,s even bekeken heel mooi.ook je dagboek gelezen .je hebt een leuke site we hebben een nieuwe computer het lukt nu beter om je een bericht te sturen.we wensen je veel sterkte met de laatste loodjes.we sturen nog wel eens een mail.groet mettie en eelke. -
19 Juni 2006 - 18:30
Otto & Frederika:
Hallo Mattie,
Nog twee weken en dan kom je weer naar Friesland. Dan is het hier hopelijk ook nog tropisch. We hebben prachtig weer, maar je weet ook hoe wij nederlanders zijn regent het klachten we, schijnt de zon klachten we ook!
Geniet van de laatste weken en alvast een goede reis terug.
Groet,
Otto en Frederika