Donderdag 9 februari
Door: Mattie
Blijf op de hoogte en volg Mattie
09 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Gisteravond was het bbq-night. Het was niet zo druk als andere keren vertelde Michele, maar dat kwam omdat er een dj was en geen live muziek (volgende week weer).
Tot de volgende keer!
09 Februari 2006 - 17:36
Andries:
hee mattie ik ben niet meer geweest om afscheid te nemen, want we waren druk met de bevalling van mirjam bezig
maja
ik zal goed op edger passen hoor, groetjes andries en linda -
09 Februari 2006 - 18:02
Mattie:
Gefeliciteerd trouwens! Geeft niet hoor! Edger smste al: vanavond darten. Veel plezier en pas maar goed op hem! Ik ga zo lunchen en dan beginnen met mijn stage. Ben benieuwd. Tot later!
Groetjes Mattie -
09 Februari 2006 - 19:02
Seppie:
he mat, zet je zelf ook es op de foto -
10 Februari 2006 - 08:22
Minte:
AAAAAAHHH ik ben jaloers...op dat mooie weer en dat eiland. Ik zit nu een week op stage hier bij de CAST. Het is hier heel gezellig, maar het weer is helaas niet zo mooi als bij jou (regen, hagel en harde wind). Ik spreek je snel weer, heel veel groetjes Minte -
10 Februari 2006 - 09:47
Yme Westra:
Ziet er goed uit! Wanneer moet ik vrijnemen???
Maak er wat van daaro!!! -
10 Februari 2006 - 15:28
Chantal:
Hey Mattie,
Wauw.... klinkt goed allemaal!! Ook de opdrachten zijn leuk om mee te beginnen! En je werktijden zijn helemaal ideaal!! Wanneer is je eerste duikles?
Groetjes Chantal
ps mooi blomke heb je voor mij op de foto gezet!! -
10 Februari 2006 - 19:46
Yvette:
Hey meid! Ben erg blij dat je goed bent aangekomen en je eerste indruk goed is. Wat een mooie foto's zeg! Heerlijk dat je elke dag lekker de tijd hebt om rond te snuffelen daar! Je gaat het vast erg naar je zin krijgen, geniet ervan!
Xx Yvette