Mattie de interieurverzorgster
Door: Mattie
Blijf op de hoogte en volg Mattie
25 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Nog 1 nachtje slapen en dan heb ik twee weken 'geen stageweken'! Morgenochtend vertrek ik vroeg naar St. Maarten. Daarna moet ik eventjes wachten tot een uur of 3 en komt Edger aan!
Gisteren is een hele grote container met nieuwe spullen voor het hotel binnen gekomen. Hij staat naast het hotel geparkeerd en vanochtend zijn de sterke mannen begonnen met het uitladen van de container. Maar goed dat ze twee weken geleden alle 'hoekjes en hintsjes' opgeruimd hebben, anders was er te weinig plaats geweest voor al het nieuwe spul! Er zijn allemaal nieuwe stoelen voor het zeezicht terras gekomen. Allemaal nieuwe barkrukken, zodat wij ze niet elke keer weer van hot naar her hoeven te slepen. Een hele nieuwe Ikea inrichting voor de lobby, met verkeerde hoesen voor de loungestoelen, dus die moeten opnieuw worden besteld. Dus ik ben vandaag interieurverzorgster geweest. Ik heb de lobby opnieuw ingericht en geholpen met het verslepen van alle oude en nieuwe stoelen en krukken.
Op dit moment zitten er maar 2 mensen in het restaurant te eten, dus kan ik even snel wat typen. Mijn kamer is helemaal ontruimd en mijn koffer is ingeruimd.
Ik probeer jullie natuurlijk ook op de hoogte te houden van onze belevenissen op St. Maarten en van de duikcursus daarna op Statia!
Tot horens allemaal!
xx Mattie
26 Maart 2006 - 08:25
RK:
Veel suces met je duikcursus misschien kun je je vader en moeder ook nog eens overtuigen van de schoonheid onder water en krijgen wij inplaats van een vriendenclub een duikclub veel succes ermee
gr Rienie en Griet en bern -
26 Maart 2006 - 09:59
Jappie En Bintje:
Heel veel plezier de komende weken met Edger! Hij zit nu al een paar uur in het vliegtuig! Goh, wat zullen jullie het fijn hebben samen. Jappie ligt nu ziek op bed en ook begin weer fitter te worden. Wordt dus een erg rustig weekend... Groetjes, xx jappie en Bintje -
26 Maart 2006 - 11:50
He Matsju!!:
`there something in the air today....'wel grappig want jij zit waarschijnlijk vol energie vanmiddag en edgar heeft een jetlag..:p..gister regende et pijpestelen en nu zit die zo even in de zon...gister is hier de zomertijd ook weer van start gegaan, klok een uur vooruit.dus was een korte nachtrust..groetjes hier van iedereen!! x Tineke -
26 Maart 2006 - 12:55
Fam. Hiemstra:
Hey, mat,
heel veel plezier samen op sint maarten.geniet er maar van.
groetjes van ons -
26 Maart 2006 - 17:58
Hester:
Hey Matsje!!
Ik ben altijd slecht in die tijden, maar ik geloof dat Edgar op dit moment nog niet aangekomen is, maar het zal wel niet lang meer duren. Je zult er wel enorm veel zin in hebben! Ik hoop dat jullie hele fijne weken samen hebben, geniet er van!!!
Liefs Hester -
28 Maart 2006 - 06:51
Yme:
Hé Mattie,
Heeft Edger ook een site:?;) -
28 Maart 2006 - 11:40
Eline:
He Mattie,
Heel veel plezier met Edger op Sint Maarten! Geniet ervan!!